Terraskaart – vanaf 8 mei – Oui, mais…

Terraskaart – vanaf 8 mei – Oui, mais…

Oui mais, …  Het buitenconcept voor de eerste weken van de opening

Doorlopend open van donderdag tot en met zondag vanaf 11u

Open terras | zonder reservatie | afhankelijk van het weer

Hapjes

Meat

carpaccio Grand Cru by Vercaro

Greet

manchego | olijven tapenade | geroosterde tomatendip | naan | halloumi

Meat & Greet

Dim Sum (6st)

gestoomde Chinese dumplings
garnaal | kip | dip

Albondigas

gehaktballetjes | zure room | koriander

Gustaaf Nuggets (6st)

courgette | broccoli | emmenthaler
guacamole | basilicum dressing

Burgers

Gepofte knolselderburger

brioche | roquefort | koolsla | rode biet | rucola | gepofte quinoa | daslookdressing

Crunchy chicken

sesambun | truffelmayonnaise | mosterdsla | koolsla | noten en zaden

Salades

Steak tartaar

dooiercrème | gel van Gentse pickles | jonge scheutjes | slaatje

Caesar salad

romeinse sla | gegrilde kip | hoeve ei | croûtons | parmezaan | ansjovis | caesar dressing

Grill

Pluma Iberico 250 gram

Ierse entrecôte 300gram

Sauzen: champignonsaus, pepersaus, béarnaise

Stoofpotje

Vol au vent

parelhoen | gebakken champignons | fleuron | slaatje

Vangst

Pladijs

gegrilde asperge | bataat | jonge wortel | courgette | beurre blanc | vadouvan | ansjovis crumble

Bijgerechten

Gepofte aardappel – tomaten-oreganoboter – tuinkruiden

Handgesneden frieten of zoete frieten

Kindergerechten

Vol au vent

Chicken fingers

Desserts

Dame blanche Gustaaf

vanille | chocolade | amandel | perzik | slagroom

Crème catalane

Kinderijsje

Waterijsje