a la carte
2 share
Wetterse ham | manchego Brebis de Brakel
Zeeuwse creuses
Parijse champignons | kruidenboter
Voorgerecht
Brasvar buikspek | pompoen | kimchi | rode ui
Zeebaars tartaar | furi kake | komkommer | sambaizu
Oesterzwam carpaccio | amandel | Oosterse vinaigrette
Hoofdgerecht
Noordzeevis | bloemkool | spitskool | vin jaune
Duif | rode biet | rode kool | vijg | fine champagne
Ravioli | truffel | pecorino | boschampignons
Zeebaars in de zoutkorst – 2 personen | langoustinejus
Dessert
Peer| karamel | vanille | yoghurt
Tiramisu Mr Gustaaf 2024 | tonkaboon | vanille
Belgische kazen ‘van Tricht’ | garnituren
menu
Voorgerecht
Zeebaars tartaar | furi kake | komkommer | sambaizu
of
Brasvar buikspek | pompoen | kimchi | rode ui
Tussengerecht
Zeekat | nduja | groene asperge | witte kool *
Langoustine | jalapeno | zwarte bonen | tomaat **
Hoofdgerecht
Duif | rode biet | rode kool | vijg | fine champagne
of
Noordzeevis | spitskool | bloemkool | vin jaune
Dessert
Peer | karamel | vanille | yoghurt
Belgische kazen | garnituren ***
PRIJS
Menu Gustaaf | 3 gangen | 56 euro
Menu Meneer | 4 gangen * | 66 euro
Menu Mr. Gustaaf | 5 gangen * & ** | 76 euro
Menu Compleet by chef Angelo | 7 gangen | 94 euro
Gerechten kunnen licht wijzigen naargelang het aanbod en de kwaliteit van de ingrediënten.
Onze menuformule wordt geserveerd per tafel.
Vanaf 8 personen vragen wij uit de menuformules te kiezen
Vrijdagavond en zaterdagavond serveren wij enkel onze menu formules.
We wachten niet tot de storm overgaat. Neen. We hebben leren dansen in de regen!
Als 1 groot team, zichtbaar en onzichtbaar, frontoffice en backoffice, creëren we een plaats waar wij graag samen zijn en mensen samenbrengen. Door het serveren van allerlei lokaal lekkers van het seizoen in een warm kader waar mensen centraal staan.