Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Grill

Kalfs Rib Eye (250gr)

Pluma d’Iberico (250gr)

Ierse Entrecote (300gr)

saus: champignon, peper, chimichurri of béarnaise

Vangst van de week
vis van het seizoen uit onze Noordzee
&
hazelnootboter | citroen | peterselie
tomatensalade
frieten

 

Stoofpotjes

Varkenswangen
donker bier
jonge scheuten & groene kruiden
opgelegde zilveruitjes

Vol au vent ‘Royale’
parelhoen, suprême & boutjesvlees
gebakken champignons | citroentje
fleuron | frisse kruiden
ook mogelijk met zwezerik

Indische viscurry ‘Deluxe’ met pit
gegrilde coquille & Noordzeevis
seizoensgroenten | zure room
pinda’s | koriander
jasmijn rijst

Marokkaanse Tajine
seizoengroenten
gedroogde vruchten | kikkererwten
munt & koriander
tabouleh salade

 

Bijgerechten

bij de stoofpotjes en de grill gerechten:

Gepofte aardappel & zure room of
verse frieten of zoete aardappelfrieten met mayonaise of
huisgemaakte tabouleh
en een seizoensslaatje