Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Grill

Kalfs Rib Eye (250gr)

Lomo Iberico (250gr)

Argentijnse Rib Eye (300gr)

saus: champignon, peper, chimichurri of bearnaise

Noordzeevangst

Gebakken forel
amandel | bergamotboter
knolselderpuree | slaatje

Gustaaf klassiekers

Vol au vent ‘Deluxe’
parelhoen – suprême & boutjesvlees
gebakken champignons | citroentje
fleuron | fris slaatje

Bouillabaisse
Noordzeevis | gamba
schelpjes
sjalot | jonge wortel | prei
saliebrood | rouille

Toast Champignon
cantharellen | trompet de la mort
nameko | beukenzwam | shiitake
herfstgarnituur: knolselder | brioche
pastinaak | zwarte look | hazelnoot

 

Bijgerechten

bij de burgers en de grill gerechten:

Hasselback aardappel met rozemarijn, citroen & parmezaan
frieten ‘skin on’
zoete aardappelfrieten