Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Grill

Kalfs Rib Eye (250gr)

Picanha (250gr)

Ierse Entrecote (300gr)

saus: champignon, peper, chimichurri, chrono of béarnaise

Vangst van de week
Vers gevangen vis met leuke garnituren, terug te vinden in onze gazet…

Mosselen
Ze zijn er, onze Zeeuwse mosselen!
Natuur,
witte wijn of
Gustaaf | graanmosterd & zure room
ook 1/2 potje mogelijk als aperitief of voor de kindjes

 

Stoofpotjes

Varkenswangen van Piétrain
Vlaams varken & Oud bruin
Amsterdamse uitjes
mosterdsla

Vol au vent ‘Deluxe’
parelhoen, suprême & boutjesvlees
gebakken champignons | citroentje
fleuron | frisse kruiden
ook mogelijk met zwezerik

Indische viscurry
Noordzeevis
seizoensgroenten | zure room
pinda’s | koriander
jasmijn rijst

Chili sin carne
kidney bonen | erwten
gepofte butternut jonge scheutjes
parelcouscous

 

Bijgerechten

bij de stoofpotjes en de grill gerechten:

Gepofte aardappel & tomaten-oreganoboter of
frieten ‘skin on’ of zoete aardappelfrieten of
Parelcouscous | paprikadressing | feta | munt | lente ui | granaatappel