Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Grill

Kalfs Rib Eye (250gr)
ook mogelijk: ‘Rossini’ – gebakken foie

Pluma d’Iberico (250gr)

Ierse Entrecote (300gr)

Belgasconne varken (2 pers.)
gegrild en traag gegaard
Cross & Blackwell saus
warme groenten — puree

saus: champignon, peper, chimichurri of béarnaise

Vangst van de dag & andere suggesties
check de bordjes

 

Stoofpotjes

Varkenswangen
Rodenbach Grand Cru
jonge scheuten & groene kruiden
opgelegde zilveruitjes

Vol au vent
parelhoen – champignons
fleuron – frisse kruiden
ook mogelijk met zwezerik

Indische viscurry
gegrilde groenten & Noordzeevis
zure room – koriander
jasmijn rijst

Tajine
seizoengroenten
gedroogde vruchten – kikkererwten
munt & koriander
taboulé salade

 

Bijgerechten

bij de stoofpotjes en de grill gerechten:

Gepofte aardappel & zure room,
verse frieten
seizoensslaatje
of warme groenten