De kaart

Bij bistro Gustaaf wordt er naar gestreefd zoveel mogelijk producten van eigen kweek te gebruiken, daarnaast werken wij ook nauw samen met lokale leveranciers. Door het produceren van minder afval en door op een ecologische manier te werken proberen wij een toffe, leuke, ‘anders dan anders’ kaart aan te bieden. Kom ze ontdekken bij bistro Gustaaf!

Hapje

Carpaccio grand cru
Dim Sum
Gustaaf Nuggets

Burgers

Mexican Burger, slaatje, frietjes
Bloemkool & Taleggio Burger, slaatje, frietjes

Hoofdgerechten

Vol au vent ‘Deluxe’, slaatje, frietjes
Salade Geitenkaas, brood
Kalfs Rib Eye, sausje, slaatje, frietjes
Lomo Iberico, sausje, slaatje, frietjes

Kindergerechten

Vol au vent, slaatje, frietjes
Chicken fingers, slaatje, frietjes

Take away is mogelijk van dinsdag tot en met donderdag

 

Carpaccio grand cru
gedroogde & gekruide
entrecote

Dim Sum (7st)
gestoomde Chinese dumplings
garnaal | varken | witte kool
wakamé & dip

Gustaaf Nuggets (6st)
courgette | broccoli | Emmenthal
basilicummayo | guacamole

Pizza Blanche
parmezaan | bresaola | truffel
rucola

Gelakt buikspek
Hoisin | chili | koriander | pinda

Grill

Kalfs Rib Eye (250gr)

Lomo Iberico (250gr)

Argentijnse Rib Eye (300gr)

saus: champignon, peper, chimichurri of bearnaise

Noordzeevangst

Zwaardvis Tonkatsu
Oosterse linzensalade – advocado
bamboe – komkommer – shiitake
citrus – Tom yam

 

Gustaaf klassiekers

Vol au vent ‘Deluxe’
parelhoen – suprême & boutjesvlees
gebakken champignons | citroentje
fleuron | fris slaatje
ook mogelijk met zwezerik

Bouillabaisse
roodbaars | zalm | gamba
rode poon | schelpjes
sjalot | jonge wortel | groene selder
prei| pompoen
gegrild saliebrood | rouille

Toast Champignon
cantharellen – trompet de la mort
nameko – beukenzwam – shiitake
herfstgarnituur: knolselder – brioche
pastinaak – zwarte look – hazelnoot

 

Bijgerechten

bij de burgers en de grill gerechten:

Hasselback aardappel met rozemarijn, citroen & parmezaan
frieten ‘skin on’
zoete aardappelfrieten

 

Mexican Burger
simmental | cheddar
Smokey chimichurri | guacamole
nacho’s | esquites | jalapeño
romeinse sla

Bloemkool & Taleggio Burger
burger bun
kropsla| witloof | augurk
tijmmayonnaise | Tierenteyn mosterd

Burgers worden geserveerd met frieten ‘skin on’ of zoete aardappelfrieten of hasselback aardappel & een fris slaatje

 

Steak Tartaar
Belgisch wit blauw | dooiercrème
mosterdsla & dressing
gel van Gentse pickles
sjalot | kappertjes | seizoen slaatje

Salade Geitenkaas
Structuren van biet – walnoot – peer
knolselder – hokkaido
gerookte hangop – dadels
merlot & honingvinaigrette

met brood & boter
ook mogelijk met (zoete) frieten of Hasselback aardappel

 

Peren-notenstrüdel
granola | granaatappel | kaneel
peperkoekijs

Coupe ‘foret noir’
vanille | chocolade
krieken | kirsch

Café Glacé
Kahlua | vanille
chocolade

Pimp my Magnum
een magnum met kermisversiering

Tiki Maori
rum | sap & espuma van passievrucht | limoen

Negroni – Verhofstede
bittere klassieker met een twist

Pink Blush
gin & bubbels cocktail – ‘a ladykiller’

Belgian Mule
biercocktail met wodka, gember & Geuze

Gustaaf Mocktail
seizoensgebonden pareltjes zonder alcohol

Sir Jeffrey – Herbal Infused Gin
& Franklin & Sons ltd – naturally light tonic

dennennaalden | citroen | gember

Louisa & Lucia Gin – Berry Infused Gin
& Franklin & Sons ltd – Indian tonic

bosvruchten | limoen

Porto Wit / Ruby – 20 %
RoomeR – 15 %
Wodka INFUSERS – 38 %
Rum INFUSERS – 38 %
Pastis – 45 %

Coca Cola
Coca Cola Zero
Home-made Limonade gember/tijm
Home-made ice tea van de chef

SPA bruis 0.25cl | 0.5cl
SPA plat 0.25cl | 0.5cl
SPA orange 0.25cl

Oost -Vlaams appelsap
Franklin & Sons ltd – Indian tonic
Franklin & Sons ltd – Ginger Beer

Vat

Pils – 5.2 %
Blonde Madam – 6.2 %
Rodenbach Grand Cru – 6.0 %

Op fles

Oude Geuze
Mariage Parfait – 8.0 %
Cornet – 8.5 %
Saison Dupont – 6.5 %
Westmalle tripel – 9.5 %
Orval – 6.2 %
St-Bernardus Abt 12 – 10 %
Pils Estaminet – 0.0 %

Zoek je toch iets anders? Vraag gerust naar de speciallekes!

Bubbels

Champagne Roland Chardin ‘Tradition’ | Aube, Grand Est
100% Pinot Noir | Côte des Bar, Champagne, Frankrijk

Imagine | Vignoble Réthoré Davy
100% Chardonnay | Vin de Pays de Val de Loire, Frankrijk

 

Rosé

Les Agasses | Chateau Val Joanis
Grenache en Syrah | Luberon, Frankrijk

 

Wit

Jeugdig, Speels & Fris

Ilatum Morini | D.O.C. Soave
85% Garganega en 15% Trebbiano di Soave | Veneto, Italië

Pazo de Rubianes | D.O. Rias Baixas
100% Albarino | Galicië, Spanje

Fijn, Geraffineerd & Elegant

Waltner Grüner Veltliner 2018 – Weingut Wagram
Grüner Veltliner – Neder-Oostenrijk, Oostenrijk

Chardonnay – Wijnkasteel Genoels-Elderen
Chardonnay – Haspengouw, België

Chablis Premier Cru – Domaine Fourrey & fils
Chardonnay – Bourgogne, Frankrijk

 

Rood

Sappig, Dynamisch & Karaktervol

Critera Primitivo – Schola Sarmenti
Primitivo – Puglia, Italië

2019 Pfirmann Spätburgunder – Weingut Pfirmann
Spätburgunder – Pfalz, Duitsland

Stevig, Breed & Krachtig

Domaine de la Grave – Cuvée tradition
Merlot & Cabernet Sauvignon – Bordeaux, Frankrijk

Langhe Nebbiolo – Azienda Sarotto
100% Nebbiolo – Piëmont, Italië

Barolo Pezzole – Terra Dei Celti
100% Nebbiolo – Piëmont, Italië

 

The Glenrothes – 43%
Glen Elgin 12 years – 43%
Lagavulin 16y – 43%
Amandino Verhofstede– 20%
Amarula – 17%
Calvados VSOP – 40%
Courvoisier VSOP – 40%
Liquor 43 – 43%
Limon de la Casita Verhofstede– 33%
Frangelico – notenlikeur – 20 %

Espresso – DJANGO
Americano
Cappuccino
Lait Russe

Scotch Koffie
French Koffie
Italian Koffie

Thee VIVA SARA
Zwarte thee
Oma’s Garden – fruit infuus
Munt thee
Gember thee met tijm & citroen