Hoofdgerechten — Bistro Gustaaf
15681
post-template-default,single,single-post,postid-15681,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.9,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Grill

Kalfs Rib Eye (250gr)

Pluma d’Iberico (250gr)

Ierse Entrecote (300gr)
saus: champignon, chimichurri of choron

Vangst van de dag, gerijpte entrecote & andere suggesties
check de bordjes

 

Stoofpotjes

Varkenswangen
Rodenbach Grand Cru
jonge scheuten & groene kruiden
opgelegde zilveruitjes

Vol au vent
parelhoen – champignons
fleuron – frisse kruiden
ook mogelijk met zwezerik

Indische curry
gegrilde groenten – pinda’s
zure room – papadums
jasmijn rijst

 

Bijgerechten

inclusief bij de stoofpotjes en de grill gerechten:

Gepofte aardappel – zure room,
verse frieten
of seizoensslaatje

& seizoensgroenten in verschillende bereidingen